Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Sharon

  Aanbod van Sharon

  Geplaatst door Sharon
  Graag zou ik mijn hulp willen bieden daar waar ik kan om mijn steentje bij te kunnen dragen. Ik loop al een tijd met de gedachte om mij aan te melden als vrijwilliger maar er is zoveel te doen. Dus om... Lees meer
 • Profielfoto van Tjipke

  Aanbod van Tjipke

  Geplaatst door Tjipke
  Als coach en trainer vind ik het leuk om anderen te begeleiden met het verwezenlijken van hun doel. Dit kan ook inhouden dat ik mensen help om te leren omgaan met - het accepteren - van hun probleem o... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail alle 371 BUUVen, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Marije

  wandelen/activiteiten

  Geplaatst door Marije
  Met een wandelgroep wandelen we op zondag 2 maal per maand en bij voldoende interesse op woensdagmiddag, ook 2 maal per maand We wandelen afwisselend in het A'damse Bos of Amstelpark. Bij regenach... Lees meer
 • Profielfoto van Ietje

  samen leuke dingen doen

  Geplaatst door Ietje
  Wie vindt het leuk om met mij te wandelen in het weekend of soms ook door de week, een kopje koffie te drinken of samen met mij een spelletje te spelen? Lees meer
 • Profielfoto van Marijke

  Aanbod van Marijke

  Geplaatst door Marijke
  Met de huidige pandemie heb ik veel tijd over. Ik vind het leuk en belangrijk om anderen te helpen, vooral als het voor mijzelf maar een kleine moeite is. Dus ben je eenzaam en heb je behoefte aan een... Lees meer
 • Profielfoto van Robbert

  Aanbod van Robbert

  Geplaatst door Robbert
  Ik wil graag iets voor een ander kunnen betekenen. Ik ben geduldig en communicatief. Ik luister goed naar mensen, kan met iedereen omgaan en ben altijd respectvol naar een ander. Verder ben ik oplossi... Lees meer
 • Profielfoto van Jip

  Aanbod van Jip

  Geplaatst door Jip
  Ik heb op dit moment genoeg tijd om wat voor een ander te doen. Daarom steek ik graag mijn handen uit de mouwen om nieuwe mensen te ontmoeten en waar mogelijk te ondersteunen. Lees meer
 • Profielfoto van Susie

  Meer mensen uit je buurt leren kennen?

  Geplaatst door Susie
  Heb je zin om meer mensen te ontmoeten en elkaar te helpen in de buurt? Sluit je dan aan bij onze Buurtcirkel (in de Pijp en Rivierenbuurt). De Buurtcirkel bestaat uit een groep van 9 tot 12 mensen u... Lees meer
 • Profielfoto van Maarten

  Aanbod van Maarten

  Geplaatst door Maarten
  Vanaf 1 augustus zit ik zonder werk en ik wil me graag nuttig maken voor anderen. Structuur aanbrengen in mijn leven, mijn aandacht voor anderen inzetten en niet te veel bezig te zijn met mijn eigen p... Lees meer
 • Profielfoto van Marcel

  Aanbod van Marcel

  Geplaatst door Marcel
  Ik heb wat vrije tijd en zou graag wat voor en met dieren willen doen, bv vrijwilliger op de dierenambulance. Ik heb altijd dieren gehad o.a. katten, honden, vissen en vogels en heb van huis uit meege... Lees meer
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.