Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Annemieke

  Aanbod van Annemieke

  Geplaatst door Annemieke
  Klusjes, boodschappen, alles wat er nodig is, maakt eigenlijk niet zo veel uit. Lees meer
 • Profielfoto van Anne

  Aanbod van Anne

  Geplaatst door Anne
  Ik werk 32 uur in het commerciële veld en heb tijd over. Tegelijkertijd zie ik, bijvoorbeeld bij mijn moeder die docent is, dat leerlingen kampen met leerproblemen of -achterstanden. Met taal en commu... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail alle 418 BUUVen, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Marianne

  Aanbod van marianne

  Geplaatst door Marianne
  ik heb wat tijd over en kan iets betekenen voor de medemens. Tevens heb ik vroeger haar geknipt en voor een kleine vergoeding kan ik haar knippen Lees meer
 • Profielfoto van Susie

  Meer mensen uit je buurt leren kennen?

  Geplaatst door Susie
  Heb je zin om meer mensen te ontmoeten en elkaar te helpen in de buurt? Sluit je dan aan bij onze Buurtcirkel (in de Pijp en Rivierenbuurt). De Buurtcirkel bestaat uit een groep van 9 tot 12 mensen u... Lees meer
 • Profielfoto van Renée

  Aanbod van Renée

  Geplaatst door Renée
  Ik sta in het algemeen graag klaar om te helpen en te begeleiden. Ik ga zeer binnenkort met pensioen en wil graag zin geven aan mijn tijd. Mijn opleiding is gymnasium met veel belangstelling voor cult... Lees meer
 • Profielfoto van Marije

  wandelen/activiteiten

  Geplaatst door Marije
  Met een wandelgroep wandelen we op zondag 2 maal per maand en bij voldoende interesse op woensdagmiddag, ook 2 maal per maand We wandelen afwisselend in het A'damse Bos of Amstelpark. Bij regenach... Lees meer
 • Profielfoto van Louise

  Aanbod van Louise

  Geplaatst door Louise
  Hallo, ik kan het volgende doen voor ouderen, die contact met de buitenwereld nodig hebben en dat in deze tijd wellicht missen: ik kan kaartjes sturen! Ik verblijf langere tijd in Portugal, in isolati... Lees meer
 • Profielfoto van Daniëlle

  Aanbod van Daniëlle

  Geplaatst door Daniëlle
  Omdat ik een full time commerciële baan heb, mis ik het iets betekenen voor een ander. Door mijn hulp aan te bieden hoop ik niet alleen voor een ander iets te betekenen maar ook iets ‘ goeds’ te doen! Lees meer
 • Profielfoto van Margreet

  Aanbod van Margreet

  Geplaatst door Margreet
  Ik vind het fijn anderen een helpende hand te bieden. Op ondersteunend, zorgend en administratief vlak heb ik veel ervaring. Bovendien ligt daar ook mijn passie. Het geeft voldoening anderen, zeker in... Lees meer
 • Profielfoto van Robbert

  Aanbod van Robbert

  Geplaatst door Robbert
  Ik wil graag iets voor een ander kunnen betekenen. Ik ben geduldig en communicatief. Ik luister goed naar mensen, kan met iedereen omgaan en ben altijd respectvol naar een ander. Verder ben ik oplossi... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.