Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Anita

  Aanbod van Anita

  Geplaatst door Anita
  Ik verzamel schelpen om er dingen mee te maken. Ik ben op zoek naar vooral veel kleine schelpen, maar alles is welkom. Als je schelpen hebt liggen en er niets mee doet, zou ik ze heel graag ontvangen.... Lees meer
 • Profielfoto van Albert

  Aanbod van Albert

  Geplaatst door Albert
  Ik heb tegenwoordig wat meer tijd voor mezelf te besteden, en wil een deel daarvan invullen buiten mijn eigen activiteiten/kringetje. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail alle 188 BUUVen, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Manon

  Aanbod van Manon

  Geplaatst door Manon
  Graag wil ik per juni als gastvrouw een aantal uren per week starten. Ik ben een mensen mens en prettig gezelschap. Verder nader toe te lichten persoonlijk. Lees meer
 • Profielfoto van Guus

  Aanbod van Guus

  Geplaatst door Guus
  Ik ben met pensioen en heb zodoende best tijd om af en toe buurtgenoten te helpen met een boodschapje of wat licht werk in de tuin of een keer de kat te eten geven of de hond uitlaten. Lees meer
 • Profielfoto van Mar

  zingen in Coenenkoor voor vrouwen

  Geplaatst door Mar
  zeer gezellig 40 plus vrouwen koor semi klassiek, op vrijdag middag kwart voor 3 uur Lees meer
 • Profielfoto van Max

  Aanbod van Max

  Geplaatst door Max
  Omdat het ziekenhuis veel goed werk doet wil ik graag daar wat betekenen om anderen van de maatschappij te kunnen helpen. Ik heb zelf 47 jaar gewerkt grootste deel 36 jaar bij Ing op diverse afdeling... Lees meer
 • Profielfoto van Marije

  Aanbod van Marije

  Geplaatst door Marije
  Omdat ik graag andere mensen help en graag een steentje wil bijdragen aan de maatschappij. Lees meer
 • Profielfoto van Rahel

  Aanbod van Rahel

  Geplaatst door Rahel
  Geachte heer mevrouw, ik wil graag als gastvrouw werken voor gastenverblijf VUMC. De vacature spreekt me aan, en ik zou graag met mijn jobcoach langs willen komen voor een gesprek. Ik vind het leuk ... Lees meer
 • Profielfoto van Annemarie

  Aanbod van Annemarie

  Geplaatst door Annemarie
  Ik vind het prettig iets voor anderen te kunnen doen, omdat het waarschijnlijk voor mij weinig moeite is, en het een hoop oplevert voor de ander. Verschil maken is prettig! Ik zit deze periode wat ... Lees meer
 • Profielfoto van Storm

  Aanbod van Storm

  Geplaatst door Storm
  ik will mezelf graag doorontwikkelen als mens. dit zou ik graag willen doen door nieuwe ervaringen op te doen. ik kies vrijwilligerswerk omdat ik andere mensen graag zou willen helpen. ik ben zelf 22 ... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.