Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Ellen

  Aanbod van Ellen

  Geplaatst door Ellen
  Ik zou graag ouderen of zieke mensen willen helpen met het uitlaten van de hond. Ik hou van honden maar kan zelf geen hond nemen. Op deze manier kan ik toch zowel iemand helpen als genieten van een ho... Lees meer
 • Profielfoto van Roosmarijn

  Aanbod van Roosmarijn

  Geplaatst door Roosmarijn
  Soms maken twee extra handen het net even makkelijker, of gezelliger. Wel zo fijn in deze tijd! Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail alle 418 BUUVen, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Joeri

  Aanbod van Joeri

  Geplaatst door Joeri
  Ik ben op dit moment veel thuis aan het werk en daardoor veel mogelijkheid om mijn eigen tijd in te plannen, dus tijd over, waarmee ik graag iets goeds doe. In deze tijden is het belangrijk om goe... Lees meer
 • Profielfoto van Ietje

  samen leuke dingen doen

  Geplaatst door Ietje
  Wie vindt het leuk om met mij te wandelen in het weekend of soms ook door de week, een kopje koffie te drinken of samen met mij een spelletje te spelen? Lees meer
 • Profielfoto van Maggy

  Aanbod van Maggy

  Geplaatst door Maggy
  Ik hem zelf lang met psychische problemen gekampt en heb veel steun en hulp gekrekegen, daarom zou ik super graag iets terug doen qua vrijwillgers werk vooral met kinderen en tieners. Lees meer
 • Profielfoto van Emily

  Aanbod van Emily

  Geplaatst door Emily
  Graag zou ik mij willen inzetten om mee te denken, het coördineren en/of regelen van bijv. evenementen, daarnaast lijkt het mij geweldig om activiteiten ondernemen met (kwetsbare) jongeren of een func... Lees meer
 • Profielfoto van Angela

  Aanbod van Angela

  Geplaatst door Angela
  Ik werk al een tijd in de filantropie en het is even geleden dat ik er praktische wijze voor iemand was. Vooral nu met alle issues en groeiende eenzaamheid/isolatie tover. ik graag een glimlach op iem... Lees meer
 • Profielfoto van Fatima

  Aanbod van Fatima

  Geplaatst door Fatima
  Ik heb genoeg vrije tijd en ben super enthousiast en zou dat graag willen doorgeven aan een ander. Plus ik krijg zelf ook energie van het meehelpen. Lees meer
 • Profielfoto van Alice En Miau Miau

  Aanbod van Alice

  Geplaatst door Alice En Miau Miau
  Ik ben Alice, kaapster met 20 jaar ervaring in "Japanese hair styling" en doe ook manicure, en ik wil 1 keer per week op donderdag mensen, dames of heren met een minima inkomen, of oudere mensen dat z... Lees meer
 • Profielfoto van Eva

  Aanbod van Eva

  Geplaatst door Eva
  Lijkt me wel leuk om andere mensen te helpen Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.