Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Annemieke

  Aanbod van Annemieke

  Geplaatst door Annemieke
  Klusjes, boodschappen, alles wat er nodig is, maakt eigenlijk niet zo veel uit. Lees meer
 • Profielfoto van Rosalie

  Aanbod van Rosalie

  Geplaatst door Rosalie
  Van het bedrijf waarvoor ik werk mag een 60 + 1 dag vrijwilligerswerk doen. Al 2 jaar gedaan. Door Corona gestopt. Nu lijkt mij voorlezen leuk voor kinderen of mensen die daar niemand voor hebben. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail alle 366 BUUVen, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Sandia

  Aanbod van Sandia

  Geplaatst door Sandia
  Eenzaamheid tegen gaan is zeker nu erg belangrijk. Ik kom uit de zorg en ben erg creatief. Doordeweeks kan ik onder schooltijd en soms ook in het weekend. Ik ben een mama van 2 en in verwachting van d... Lees meer
 • Profielfoto van Elly

  pianiste voor begeleiding

  Geplaatst door Elly
  Pianiste ter beschikking voor begeleiding van alle instrumenten, ook eventueel zang. Liefst klassieke muziek, andere genres in overleg. Lees meer
 • Profielfoto van Robbert

  Aanbod van Robbert

  Geplaatst door Robbert
  Ik wil graag iets voor een ander kunnen betekenen. Ik ben geduldig en communicatief. Ik luister goed naar mensen, kan met iedereen omgaan en ben altijd respectvol naar een ander. Verder ben ik oplossi... Lees meer
 • Profielfoto van Erik

  Aanbod van Erik

  Geplaatst door Erik
  Graag bied ik mij aan mensen te helpen die in deze tijden b.v.geen boodschappen kunnen doen of hulp bij andere klusjes nodig hebben. Lees meer
 • Profielfoto van Ruben

  Aanbod van Ruben

  Geplaatst door Ruben
  In deze tijden uitzonderlijk belangrijk dat we elkaar helpen daar waar we iets voor elkaar kunnen betekenen. Lees meer
 • Profielfoto van Anique

  Aanbod van Anique

  Geplaatst door Anique
  af en toe beschikbaar, ik help graag anderen, niet heel veel tijd nu, dus af en toe boodschappen geen probleem. Tzt meer tijd voor ondersteuning etc. Lees meer
 • Profielfoto van Sharon

  Aanbod van Sharon

  Geplaatst door Sharon
  Graag zou ik mijn hulp willen bieden daar waar ik kan om mijn steentje bij te kunnen dragen. Ik loop al een tijd met de gedachte om mij aan te melden als vrijwilliger maar er is zoveel te doen. Dus om... Lees meer
 • Profielfoto van Louise

  Aanbod van Louise

  Geplaatst door Louise
  Hallo, ik kan het volgende doen voor ouderen, die contact met de buitenwereld nodig hebben en dat in deze tijd wellicht missen: ik kan kaartjes sturen! Ik verblijf langere tijd in Portugal, in isolati... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.