Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Florence

  Aanbod van Florence

  Geplaatst door Florence
  Hi! Ik vind het leuk om iets bij te dragen aan de maatschappij en wil daarom graag iets voor een ander doen. Liever geen verzorgende werkzaamheden of technische klussen. Lees meer
 • Profielfoto van Femke

  Aanbod van Femke

  Geplaatst door Femke
  Graag zou ik iets willen doen in de buurt omdat ik een vol en fijn leven heb en ik dit anderen ook gun. Ik wil ook voornamelijk mijn kinderen betrekken. Ik denk als ze al jong leren dat het normaal is... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail alle 185 BUUVen, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Dick

  Hulp bij iPhone en iPad gebruik

  Geplaatst door Dick
  Ik geef hulp over iPhone en iPad gebruik, vooral voor mensen die niet meer naar een buurthuis kunnen komen. Lees meer
 • Profielfoto van Cathy

  Aanbod van Cathy

  Geplaatst door Cathy
  Ik heb sedert kort geen bezigheden meer...ik was tussenschoolse opvang..met vrijwilligersbijdrage Nu wil ik nog iets nuttigs doen en mij leek taal leren lezen uitspreken en schrijven voor asielzoeker... Lees meer
 • Profielfoto van Marcel

  Aanbod van Marcel

  Geplaatst door Marcel
  Ik heb wat vrije tijd en zou graag wat voor en met dieren willen doen, bv vrijwilliger op de dierenambulance. Ik heb altijd dieren gehad o.a. katten, honden, vissen en vogels en heb van huis uit meege... Lees meer
 • Profielfoto van Mo

  Er zijn voor de ander.

  Geplaatst door Mo
  Er is zo veel moois van elkaar te leren en ik geloof dat we allemaal verbonden zijn en het geheel met wat aandacht en liefde voor elkaar tot een veel prettigere leven kunnen maken. Ik heb 8 uur per we... Lees meer
 • Profielfoto van Anne

  Aanbod van Anne

  Geplaatst door Anne
  Ondersteuning waar ik, als Française, mijn ervaring op het gebied van Organisatie ontwikkeling, HR, marketing en doorzettingsvermogen, ijver, zorgvuldigheid, toewijding een toegevoegde waarde kan bren... Lees meer
 • Profielfoto van Hanneke

  Aanbod van Hanneke

  Geplaatst door Hanneke
  Ik heb 16 jaar werkervaring als docent volwassenenonderwijs en 16 jaar als bedrijfsopleider. Ik ben 65 jaar jong, werk sinds ein 2013 niet meer, wegens boventalligheid. Graag maak ik mij nuttig in vr... Lees meer
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  Hallo! Ik ben Peter en 36 jaar oud en woon in Amsterdam. Ik zou graag willen helpen/er zijn voor iemand. Het is goed om niet alleen voor jezelf te leven, maar ook er te zijn voor anderen. Dit maakt ee... Lees meer
 • Profielfoto van Tolunay

  Aanbod van Tolunay

  Geplaatst door Tolunay
  Ik wil samen met vijf andere collega's van de ING Amsterdam graag op 19 november van 13:00 tot 16:00 iets voor de maatschappij betekenen in de vorm van vrijwilligerswerk in Amsterdam. We hopen snel va... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.