Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Claire

  Aanbod van Claire

  Geplaatst door Claire
  Ik wil best wel iets doen met koken voor anderen. Zeker nu zou ik voor de oudere risicogroepn misschien iets kunnen doen. Mijn grootmoeder is nu alleen tijdens Covid en voelt zich heel geisoleerd en k... Lees meer
 • Profielfoto van Daan

  Aanbod van Daan

  Geplaatst door Daan
  Ik doe al vrijwilligerswerk in mijn buurt (De Pijp in Amsterdam) en ik zou graag meer willen doen. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail alle 424 BUUVen, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Margreet

  Aanbod van Margreet

  Geplaatst door Margreet
  Zeker in deze tijd wil ik graag helpen!! Ben positief, enthousiast, en wil er samen met jullie graag voor zorgen dat ook ouderen deze tijd van crisis goed doorkomen. Ben praktisch ingesteld en draag... Lees meer
 • Profielfoto van Sarah

  Aanbod van Sarah

  Geplaatst door Sarah
  Moeilijke periode, wellicht dat er mensen zijn die hulp kunnen gebruiken. Ik werk overdag maar is vrij flexibel qua tijden dus probeer ik iets te zoeken dat aansluit. Lees meer
 • Profielfoto van Ruben

  Aanbod van Ruben

  Geplaatst door Ruben
  In deze tijden uitzonderlijk belangrijk dat we elkaar helpen daar waar we iets voor elkaar kunnen betekenen. Schrijf me vooral een berichtje als je ergens hulp bij nodig hebt. Lees meer
 • Profielfoto van Isabella

  Aanbod van Isabella

  Geplaatst door Isabella
  Hello! My name is Isabella, and I am doing this because I would love to interact more with animals as I miss mine back home. Lees meer
 • Profielfoto van Sarah

  Aanbod van Sarah

  Geplaatst door Sarah
  Ik heb vorig jaar eindexamen gedaan en heb dit jaar een tussenjaar. Ik heb nu veel tijd over en wil dit graag goed besteden! Ik heb al eerder vrijwilligerswerk gedaan en dit beviel eg goed! Dus het li... Lees meer
 • Profielfoto van Susanne

  Aanbod van Susanne

  Geplaatst door Susanne
  Ik heb tijd om energie om iets voor anderen te doen. En ik deel graag mijn kennis, ervaring, toewijding en liefde. Lees meer
 • Profielfoto van Sebastiaan

  Aanbod van Sebastiaan

  Geplaatst door Sebastiaan
  Het gaat me aan het hart om te zien dat mensen eenzaam zijn, met name in deze barre tijden. Ik zou daarom graag willen helpen. Ik ben advocaat dus zou kunnen helpen met juridische werkzaamheden, maar ... Lees meer
 • Profielfoto van Anand

  Aanbod van Anand

  Geplaatst door Anand
  Vind fijn om mensen te helpen Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.