Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Elice

  Aanbod van Elice

  Geplaatst door Elice
  Ik zou graag als coach/trainer/begeleider/verbinder aan de slag willen en mensen willen helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Anna

  Aanbod van Anna

  Geplaatst door Anna
  Ik ben Anna, 29 jaar en ik ben een freelancer in de bedrijfshoreca en events, maar net als zovelen zit ik sinds corona praktisch zonder werk en nu ik zoveel extra vrije tijd omhanden heb zou ik heel g... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail alle 418 BUUVen, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Olga

  Aanbod van Olga

  Geplaatst door Olga
  Omdat ik de deur uit kan om ander te helpen. Bijv. boodschappen of maaltijd brengen. Zondag/ maandag/ donderdagen Lees meer
 • Profielfoto van Yvonne

  Aanbod van Yvonne

  Geplaatst door Yvonne
  Corona hulp: stand by hulp bij wat er speelt. Tuin, boodschap, babbeltje, telefonisch contact, spelletje doen, samen creatief zin, waar om? Ik houd ervan iets te doen, er te zijn voor anderen en zel... Lees meer
 • Profielfoto van Brecht

  Aanbod van Brecht

  Geplaatst door Brecht
  Ik wil op basis van de vragen van buurtgenoten kijken waar ik iets kan betekenen en heb met name affiniteit met ouderen. Ook ken ik goed de weg in hulp en zorg, dus mensen die daar vragen over hebben ... Lees meer
 • Profielfoto van Tjipke

  Aanbod van Tjipke

  Geplaatst door Tjipke
  Als coach en trainer vind ik het leuk om anderen te begeleiden met het verwezenlijken van hun doel. Dit kan ook inhouden dat ik mensen help om te leren omgaan met - het accepteren - van hun probleem o... Lees meer
 • Profielfoto van Helma

  Aanbod van Helma

  Geplaatst door Helma
  Ik wil graag een nieuwkomer in Nederland helpen met de Nederlandse taal. Lees meer
 • Profielfoto van Michiel

  Aanbod van Michiel

  Geplaatst door Michiel
  Omdat het nodig is. Lees meer
 • Profielfoto van Dick

  Hulp bij iPhone en iPad gebruik

  Geplaatst door Dick
  Ik geef hulp voor iPhone en iPad gebruik, vooral voor mensen die niet meer naar een buurthuis kunnen komen. Lees meer
 • Profielfoto van Suzanne

  Aanbod van Suzanne

  Geplaatst door Suzanne
  Ik zou graag mensen willen helpen die een moeilijke tijd hebben/ of hebben gehad. Ik ben goed in het coachen van mensen en wil deze kwaliteit graag inzetten om mensen verder te helpen. Dit zou ik het ... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.