Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Selène

  Aanbod van Selène

  Geplaatst door Selène
  Ik heb wat vrije tijd die ik zou willen besteden aan iets Zinvols Lees meer
 • Profielfoto van Berend

  Aanbod van Berend

  Geplaatst door Berend
  Ik heb teveel vrije tijd die ik aan anderen wil besteden. Dat is goed voor zowel de geholpene als voor mij. Als anderen zich goed voelen, voel ik mij ook goed. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail alle 371 BUUVen, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Mieke

  schaakpartner

  Geplaatst door Mieke
  Aan Ans Kalkman Dag Ans, Ik wil graag met je schaken op onregelmatige basis en overdag/doordeweeks. Mijn tel.nr.: [telefoonnummer verborgen] Lees meer
 • Profielfoto van Jeroen

  Aanbod van Jeroen

  Geplaatst door Jeroen
  Ik sta altijd open voor gezelschap en mensen helpen. Ik ben een sociaal en behulpzaam iemand die graag dingen onderneemt. Mocht ik de tijd hebben sta ik altijd open om te helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Yvonne

  Aanbod van Yvonne

  Geplaatst door Yvonne
  Corona hulp: stand by hulp bij wat er speelt. Tuin, boodschap, babbeltje, telefonisch contact, spelletje doen, samen creatief zin, waar om? Ik houd ervan iets te doen, er te zijn voor anderen en zel... Lees meer
 • Profielfoto van Emmy

  Aanbod van Emmy

  Geplaatst door Emmy
  Ik vind het fijn om mensen te helpen die het nodig hebben. Ben ook gek op dieren. Ik heb teveel vrije tijd wil graag bezig zijn. Lees meer
 • Profielfoto van Oscar

  Aanbod van Oscar

  Geplaatst door Oscar
  Na jarenlang vrijwilligerswerk voor een internationale organisatie zoek ik het nu graag ook dichtbij huis. Klusjes in de tuin, ondersteuning en creatief bezig zijn, u roept en ik draai (waar mogelijk)... Lees meer
 • Profielfoto van Alexandra

  Aanbod van Alexandra

  Geplaatst door Alexandra
  Hi there! I would love to help those in need in my neighborhood and perhaps learn a little Dutch along the way. I speak fluent Swedish, German and English and a little Finnish and Dutch. I get ener... Lees meer
 • Profielfoto van Margreet

  Aanbod van Margreet

  Geplaatst door Margreet
  Zeker in deze tijd wil ik graag helpen!! Ben positief, enthousiast, en wil er samen met jullie graag voor zorgen dat ook ouderen deze tijd van crisis goed doorkomen. Ben praktisch ingesteld en draag... Lees meer
 • Profielfoto van Renée

  Aanbod van Renée

  Geplaatst door Renée
  Ik sta in het algemeen graag klaar om te helpen en te begeleiden. Ik ga zeer binnenkort met pensioen en wil graag zin geven aan mijn tijd. Mijn opleiding is gymnasium met veel belangstelling voor cult... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.