Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Mylene

  Aanbod van Mylene

  Geplaatst door Mylene
  Ik heb momenteel tijd over door de huidige corona crisis en wil me daarom graag nuttig maken voor mensen die hulp kunnen gebruiken. Lees meer
 • Profielfoto van Laura

  Aanbod van Laura

  Geplaatst door Laura
  Ik doe al vrijwilligers werk in het Ketelhuis en dat bevalt me goed! Het is gewoon heel leuk je in te zetten voor een goed doel!! Zelf heb ik een dans opleiding, al is dat lang geleden, en houd van ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail alle 418 BUUVen, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Vita

  Aanbod van Vita

  Geplaatst door Vita
  Ik houd erg van tuinieren maar heb zelf geen tuin. Daarom zou ik graag mensen die wel een tuin hebben een handje helpen met zware klussen en onkruid wieden. Ik heb nog niet erg veel ervaring, maar lee... Lees meer
 • Profielfoto van Floor

  Aanbod van Floor

  Geplaatst door Floor
  Hallo ik ben Floor! Ik ben 21 jaar en ben student in Amsterdam. Sinds drie jaar woon ik hier ook en zou ik graag wat voor anderen doen. Ik hou zelf van buiten zijn, boeken lezen, creatief bezig zijn, ... Lees meer
 • Profielfoto van Marijke

  Aanbod van Marijke

  Geplaatst door Marijke
  Met de huidige pandemie heb ik veel tijd over. Ik vind het leuk en belangrijk om anderen te helpen, vooral als het voor mijzelf maar een kleine moeite is. Dus ben je eenzaam en heb je behoefte aan een... Lees meer
 • Profielfoto van Michiel

  Aanbod van Michiel

  Geplaatst door Michiel
  Ik ben Michiel, 50 jaar en woon 9 jaar in A'dam Zuid. Ik vind het leuk om (kleine) klusjes te doen. Bijvoorbeeld een wasmachine aansluiten, dingen aan een muur of plafond ophangen. Ik heb klein gereed... Lees meer
 • Profielfoto van Sharon

  Aanbod van Sharon

  Geplaatst door Sharon
  Graag zou ik mijn hulp willen bieden daar waar ik kan om mijn steentje bij te kunnen dragen. Ik loop al een tijd met de gedachte om mij aan te melden als vrijwilliger maar er is zoveel te doen. Dus om... Lees meer
 • Profielfoto van Maarten

  Aanbod van Maarten

  Geplaatst door Maarten
  Vanaf 1 augustus zit ik zonder werk en ik wil me graag nuttig maken voor anderen. Structuur aanbrengen in mijn leven, mijn aandacht voor anderen inzetten en niet te veel bezig te zijn met mijn eigen p... Lees meer
 • Profielfoto van Marcel

  Aanbod van Marcel

  Geplaatst door Marcel
  Ik heb wat vrije tijd en zou graag wat voor en met dieren willen doen, bv vrijwilliger op de dierenambulance. Ik heb altijd dieren gehad o.a. katten, honden, vissen en vogels en heb van huis uit meege... Lees meer
 • Profielfoto van Frederique

  Aanbod van Frederique

  Geplaatst door Frederique
  Hallo! Ik ben Francaise en mijn Nederland is net te good! Maar ik will helpen. Ik ben 'chretienne' en ik MOET helpen! Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.