Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Shara Justine

  Aanbod van Shara Justine

  Geplaatst door Shara Justine
  Ik vind het fijn om andere mensen te helpen. Momenteel heb ik geen dagbesteding en ga ik pas na de vakantie weer studeren. Ik wil in de tussentijd mijn tijd goed benuttigen. Ik ben meerdere dagen in d... Lees meer
 • Profielfoto van Saskia

  Aanbod van Saskia

  Geplaatst door Saskia
  Nu mijn sociaal leven wat rustiger is door de corona crisis wil ik graag wat doen om een ander te helpen. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail alle 371 BUUVen, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Mels

  Aanbod van Mels

  Geplaatst door Mels
  Ik zou graag bijles Engels willen geven aan middelbare scholieren. Ik heb drie maanden Engels gestudeerd in Dublin en ik weet hoe lastig het is om jezelf aan het werk te zetten zonder begeleiding. Ook... Lees meer
 • Profielfoto van Chelsea

  Aanbod van Chelsea

  Geplaatst door Chelsea
  Ik ben Chelsea, 28 jaar en op zoek naar vrijwilligerswerk waarbij ik iets voor anderen kan betekenen. Mijn interesses zijn breed, maar mijn voorliefde ligt bij ouderen en kinders. Ontzorgen, begeleide... Lees meer
 • Profielfoto van Bo

  Aanbod van Bo

  Geplaatst door Bo
  Hi, mijn naam is Bo. Ik ben geinteresseerd in hoe het met je gaat en wat je bezighoudt. De laatste tijd heb ik wat meer vrije tijd, die ik graag zinvol wil besteden. :) Lees meer
 • Profielfoto van Michiel

  Aanbod van Michiel

  Geplaatst door Michiel
  Ik ben Michiel, 50 jaar en woon 9 jaar in A'dam Zuid. Ik vind het leuk om (kleine) klusjes te doen. Bijvoorbeeld een wasmachine aansluiten, dingen aan een muur of plafond ophangen. Ik heb klein gereed... Lees meer
 • Profielfoto van Lara

  Aanbod van Lara

  Geplaatst door Lara
  Ik ben klaar met de middelbare school en zit nu aan het begin van mijn tussenjaar. Daarom heb ik nu alle tijd om iets terug te doen voor de samenleving! Lees meer
 • Profielfoto van Zoë

  Aanbod van Zoë

  Geplaatst door Zoë
  Als coassistent (student master Geneeskunde) houd ik ervan mensen te helpen, dus nu de coschappen stilliggen, wil ik op een andere manier mensen helpen! Ik ben erg sociaal en het lijkt me leuk om me... Lees meer
 • Profielfoto van Mariam

  Aanbod van Mariam

  Geplaatst door Mariam
  Ik vind het belangrijk om mensen zo goed mogelijk te helpen. In deze moeilijke periode is het belangrijk dat de kwetsbaarste mensen weten dat ze op onze samenleving kunnen bouwen. Ik wil zo veel mogel... Lees meer
 • Profielfoto van Bart

  Aanbod van Bart

  Geplaatst door Bart
  Prettig om iemand te helpen Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.