Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Hanneke

  Aanbod van Hanneke

  Geplaatst door Hanneke
  Ik heb 16 jaar werkervaring als docent volwassenenonderwijs en 16 jaar als bedrijfsopleider. Ik ben 66 jaar jong, werk sinds 2013 niet meer, wegens boventalligheid. Graag maak ik mij nuttig in vrijw... Lees meer
 • Profielfoto van Aniel

  Planten en stekken ruilen

  Geplaatst door Aniel
  ik heb stekken van een paar sterke Sansevieria en andere moederplanten, volgens NASA onderzoeken staan deze planten in de top 10 gezondste planten om in huis en/of kantoor te hebben. Tevens heb ik pe... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail alle 418 BUUVen, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Rosalie

  Aanbod van Rosalie

  Geplaatst door Rosalie
  Van het bedrijf waarvoor ik werk mag een 60 + 1 dag vrijwilligerswerk doen. Al 2 jaar gedaan. Door Corona gestopt. Nu lijkt mij voorlezen leuk voor kinderen of mensen die daar niemand voor hebben. Lees meer
 • Profielfoto van Bert

  Tuinhulp

  Geplaatst door Bert
  Ik help graag bij tuinwerkzaamheden in Amsterdam Zuid bij mensen die het niet meer helemaal zelf kunnen. Lees meer
 • Profielfoto van Valerie

  Aanbod van Valerie

  Geplaatst door Valerie
  Vanaf jongs af aan heb ik al de drang om mensen te helpen op juridisch gebied. Zodoende heb ik mijzelf ontwikkeld op het gebied van luisteren naar de ander en proberen te begrijpen wat het probleem is... Lees meer
 • Profielfoto van Tanja

  Aanbod van Tanja

  Geplaatst door Tanja
  Ha buurtgenoten, misschien kan ik iets betekenen? Ik heb geen zeeën van tijd, maar genoeg om af en toe iets te kunnen doen. Laat maar weten wat er nodig is! Lees meer
 • Profielfoto van Noortje

  Aanbod van Noortje

  Geplaatst door Noortje
  Ik ben Noortje, 28 jaar en werk momenteel bij de Provincie Utrecht. Ik werk thuis, zoals velen, en ik wil graag hulp aanbieden aan mensen die dat kunnen gebruiken. Lees meer
 • Profielfoto van Britt

  Aanbod van Britt

  Geplaatst door Britt
  Ik heb zelf de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening voltooid een aantal jaar geleden. Nu ben ik zelf een ander bedrijf begonnen maar kriebelt het alsnog iets te toen voor een ander. Ik he... Lees meer
 • Profielfoto van Pieter

  Aanbod van Pieter

  Geplaatst door Pieter
  Lang niet iedereen heeft het even makkelijk, elkaar steunen is naar mijn idee van groot belang. Wat ik zou willen doen is mensen gehoord, begrepen en gesteund laten voelen. Lees meer
 • Profielfoto van Dante

  Aanbod van Dante

  Geplaatst door Dante
  Ik zit op de Internationale school van Amsterdam en moet daarvoor iets doen om te helpen in de maatschappij. Wij hadden alle vrijheid om te kiezen wat we wouden doen. Wiskunde of rekenen bijles geven ... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.