Vragen bij BUUV

 • Profielfoto van Vincent

  Stokke kinderstoel

  Geplaatst door Vincent
  Hoi ! Aangezien ik twee linkerhanden heb, ben ik op zoek naar een handig persoon die mij wil helpen. Heb een Stokke kinderstoel die in elkaar moet en het lukt mij niet. Ik ben op zoek maar iemand ... Lees meer
 • Profielfoto van Hanneke

  Lamp doet raar

  Geplaatst door Hanneke
  Wie wil voor mij naar mijn lamp kijken? Hij gaat zomaar aan en uit. Storing in de fitting of de schakelaar? Ik weet het niet. Graag iemand die er verstand van heeft. Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail de nieuwste vragen!

  Registreren
 • Profielfoto van Apsr

  Kinderauto

  Geplaatst door Apsr
  Kan iemand aub me helpen de auto van kinderen in elkaar te zetten? Ik heb het geprobeerd, maar het is mislukt en mijn zoon is ongelukkig! Heel erg bedankt! Lees meer
 • Profielfoto van Mari

  Klussen

  Geplaatst door Mari
  Het zou fantastisch zijn als iemand mij kan helpen met een paar vrij eenvoudige klussen zoals het afbreken van een rek, twee panelen en een vijftal schappen, hout. Het monteren van twee haakjes in ee... Lees meer
 • Profielfoto van Hilde

  Dekenkist schuren en lakken

  Geplaatst door Hilde
  Mijn oude dekenkist die in de tuin staat moet opnieuw geschuurd en gelakt worden, zodat ik deze weer jaren als tuintafel kan gebruiken. Wie kan mij daarbij helpen? Helaas kan ik dat zelf niet meer Lees meer
 • Profielfoto van Elke

  Op zoek naar gezellig praatcontact

  Geplaatst door Elke
  Ik zou het fijn vinden om een vrijwilliger te ontmoeten om bij mij thuis gezellig gesprekken te kunnen voeren. Mijn interesses zijn onder andere klassieke muziek het lezen van vooral non-fictie en het... Lees meer
 • Profielfoto van Mikey Rachid

  Fauteuil

  Geplaatst door Mikey Rachid
  Heb een fauteuil staan die weinig gebruikt is beige kaki kleur .kan gratis opgehaald worden .Stijl RM Voor handige klusser , de wieltjes moeten vastgemaakt worden Hoes kan gewassen worden Kan nie... Lees meer
 • Profielfoto van Susie

  Verbinder gezocht

  Geplaatst door Susie
  Ben jij een enthousiaste en gezellige (geen zorger) buurtgenoot die ons kan helpen bij het vormen van een groep in de Pijp/ Rivierenbuurt in Zuid? Dan zoeken wij jou! Buurtcirkel brengt buurtbewone... Lees meer
 • Profielfoto van Mari

  Kleine, zeer eenvoudige help zaken

  Geplaatst door Mari
  Wie kan mij bijspringen, assisteren met kleine, eenvoudige help zaken, zoals, enkele dozen, bedoel hier echt enkele dozen. naar de zolder brengen, demonteren van een rek, een aantal boeken in een ka... Lees meer
 • Profielfoto van Joke

  Knip en snoeiwerk tuin gevraagd

  Geplaatst door Joke
  Wie helpt mij met het knippen en snoeien van mijn tuin van ongeveer 8 bij 6 meter? Ik heb geen gereedschap om er een mooi kapsel van te maken. Lees meer